Socialinio verslo diena 2021

Nors dar už lango tik bundanti vasara –  mes jau ruošiamės lapkričio 18 d. vyksiančiai konferencijai ,,Socialinio verslo diena 2021’’! Socialinio verslo diena yra minima kasmet visame pasaulyje 3-iąjį lapkričio ketvirtadienį. Tai diena, kai plačiai nagrinėjamos įvairios žmogaus teisių ar kitos aktualios socialinės temos.

Socialinio verslumo dieną Lietuvoje minėsime jau trečiąjį kartą. Šių metų renginį skiriame nagrinėti žmogaus teisių iššūkiams realybėje, kuri ryškiai atspindi COVID-19 pandemijos padarinius. Pristatysime  socialinės antreprenerystės sąsajas su pilietiniu aktyvumu bei įsitraukimu.

Pristatydami geriausias praktikas surasime būdus įveikti esamas ir būsimas problemas pandemijos nualintoje visuomenėje.

Konferencijoje artinsime dvi pasakojimo linijas: viena pristatys įkvepiančias socialinių lyderių istorijas ir jų pasiektus rezultatus, o kita ekspertų ir politikos atstovų diskusijų metu nagrinės būdus ir metodus padėsiančius įveikti esamas problemas.

Temos, kuriomis diskutuosime ir į kurias susikoncentruosime: kova prieš nelygybę, lyčių lygybės užtikrinimas bei švietimo svarba mūsų visuomenėje.

Konferencija suvienys socialinius verslininkus ir  invovacijų kūrėjus, ekspertus ir konsultantus, verslų ir valdančiųjų institucijų atstovus tam, kad visi kartu surastume geriausius būdus judėti pirmyn bei pasiekti ambicingų tikslų mūsų šalyje ir svetur.

Prisijunkite prie mūsų lapkričio 18 d. ! Daugiau informacijos pranešime jau netrukus.